Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2005, 22:46   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a co na to Liggy i Dee?

jest

http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/

mam już wgrany ten bios (oczywiście z linka ) ale muszę z testem poczekać, bo coś się zasysa i nie mogę zrobić restartu...

edit: no więc po wgraniu 1.03 fast i restarcie napęd nie widział płyt DVD

teraz może ktoś następny odważny zrobi test u siebie?

edit2: oczywiście nie odpuściłem i załadowałem 1.03 rpc1 i to samo

więc odinstalowałem kanał, restart i teraz widzi płyty

edit3: jeśli chodzi o jakość palenia na biosie 1.03 to na przykładzie płyty palonej 8x widać małą poprawę, ale to może być przypadek - po wypaleniu większej ilości będzie można coś stwierdzić.

bios 1.W5 - nieoficjalny

bios 1.03 rpc1 - oryginał ze zdjętym riplockiem, regionem i booktype dla DVD+R

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.09.2005 o godz. 00:29
ed hunter jest offline