Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2005, 00:33   #14
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ostatnio zamawiałem na allegro dla kolegi Creative GW S750, co prawda nie nowe, bo prawie 7 miesięczne, ale jeszcze na gwarancji, i cena oczywiście niższa niż nowe w sklepie.
Co o nich można powiedzieć? hehehe nieźle dają! można na nich robić niezłą imprezke Zaraz jak dostaliśmy głośniki postanowiliśmy sprawdzić co one wartają Włączyliśmy muzykę z kompa i podłaczaliśmy po koleji głośniki. Przy 4 głosnikach i subwooferze zestaw grał wystarczająco głośno, że mama kolegi wparowała do pokoju i gdyby nie to że ja też byłem w pokoju to dostał by niezłą zrype ( bylismy w pokoju na II pietrze, a podobno na parterze w kuchni na suszarce wszystkie szklanki skakały). A to wszystko przy 4 głośnikach, zostały jeszce 3 do podłączenia

a tak serio to specjalnie sie nie interesowalem parametrami tego sprzetu, bo to w koncu nie dla mnie sprzet, ja go tylko zamawialem, ale z tego co mialem okazje zobaczyc i troche posluchac to zestaw naprawde ladnie gral, raczej nic do zarzucenia, ale ta cena... jak dla mnie dawać 1200zł za głośniki do kompa to troche przesada.

Gdybym dostal od kogos 1500zł i mialbym je wydac na glosniki to pewnie bym wybral Creative GigaWorks s750 - ogólnie jestem na TAK.
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post