Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2005, 18:51   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Fachowe to może nie, ale uzasadnienie - proszę bardzo.

Na pewno nie chcesz kodować do DTS z uwagi na ograniczenia sprzętu, bo urządzenia które obsługują DTS znakomicie radzą sobie z AC3. Zostaje więc taka możliwość: "chcę przerobić do DTS, bo DTS jest lepszy" No to ja mówię nie ma sensu. Zwóć uwagę, że chcesz to zrobić z posiadanej ścieżki AC3 o określonej jakości, a konwersja na pewno tej jakości nie poprawi, a wręcz przeciwnie. Z tym, że oczywiście jest to tylko moje, prywatne zdanie, co zaznaczyłem wyżej
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post