Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2005, 22:15   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
no.. z tym wszystko to nie bylbym taki pewien - rmvb i qpela rowniez?
i nie mow, ze w qpelu malo filmow wychodzi, bo mialem duzo takich, ktore na kiss'ie mi nie szly - na szczescie przy xbox'ie nie ma jakichkolwiek problemow, a w wypadku wyjscia nowego kodeka wystarczy... dograc nowe (wrzucic z plytki lub przez siec) - ponadto teraz na neo 6mbit trailery w najlepszej jakosci oglada sie bez jakiegokolwiek zaciecia . Mam juz go rok i uzywam raczej tylko w tym celu (ogladanie divx'ow) i wciaz mnie zaskakuje - soft (XBMC) jest aktualizowany praktycznie codziennie! i wciaz to nowe funkcje czlowiek widzi po kolejnym update'dzie
pozdro
a kto poleci coś droższego

panowie, kolega się pyta o tani sprzęt a ja się przyłączam do pytania.

a jeśli chodzi o jakieś płyty co po nagraniu 12x nie chodzą na stacjonarkach to jest takich większość.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.09.2005 o godz. 23:00
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post