Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.09.2005, 21:37   #1
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Krasnal Serv 2.7 i serwer wirtualny - jak to zrobić?

Witam!
Postanowiłem pobawić się trochę różnymi skryptami forumowi i portalowymi na swoim kompie. Wyszedłem z założenie, że nie ma sensu każdego skryptu wgrywać na prawdziwy serwer, testować go, kasować i znów nowy instalować... Wpadłem więc na pomysł, że zrobię na swoim komputerze serwer wirtualny oparty Krasnal Serv'ie 2.7. Zainstalowałem Krasnala, przeczytałem HowTo dot. wirtualnych serwerów na stronie tegoż programu i zonk...
Niby wszystko ustawiłem tak jak jest tam napisane, ale gdy zrobię Krasnal Start, wywala takie okienko:

Próbowałem różnego rodzaju konfiguracji, ale nigdy nie udaje się mi tego poprawnie ustawić... Nie wiem czy ja robię coś źle czy...

Więc proszę o pomoc. Może ktoś się bawił w podobny sposób i jest mi w stanie pomóc Za wszelką odpowiedź i pomoc WIELKIE dzięki.

Pozdrawiam.

/edit
Udało się mi w końcu rozwiązać ten problem, ale mam już nowy... Tym razem pokazuje się takie coś:

W teorii ustawiam prawidłową ścieżkę: d:/program files/krasnal serv/sesje , ale nadal wywala ten błąd...
Za wszelką pomoc z tym fantem byłbym wielce wdzięczny.

Ostatnio zmieniany przez kraluk : 29.09.2005 o godz. 21:56
kraluk jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online