Chciałeś opinii i je dostałeś. Subiektywna opinia nie musi być argumentowana. Jeżeli są argumenty to napisz dlaczego są one niesłuszne. Bo argument "brak empatii" nie jest argumentem - jest wnioskiem. Ja taki wniosek wyciągam na podstawie argumentacji tylko że o Tobie.
Chybiony pomysł na książkę.
1. Tytuł - w pierwszej chwili myslałem o komputerze "inteligentnie" łączącym dźwieki, bo "muzykalny" znaczy mniej więcej "potrafiący grać samodzielnie". Gdyby komputery grały samodzielnie to nie byłoby fanów U2 tylko komputera mojego kumpla który gra takie fajne kawałki 24h/dobę.
2. Dla kogo ona ma być?
Dla kogoś kto się profesjonalnie zajmuje dźwiękiem, a nie wie na czym go odtwarzać czy dla nowicjusza dla którego problemem jest "czy OGG hula pod WinAmpem" ? Pierwsza grupa nie istnieje, a druga nie wie co to OGG bo pewnie nie widzi rozszerzeń w windowsie, a już na pewno nie kupuje książki żeby się dowiedzieć, tylko jeżeli ma z tym problem to się pyta (na przykład na tym forum). Ja zaliczam się do trzeciej - pośredniej grupy i książka też jest mi nie potrzebna - nie potrzbuję książki "Windows na wylot" (tym bardziej "ABC") jeżeli raz na rok pojawi się jakiś problem którego nie mogę rozwiązać.
Gdybym napisał książkę "ABC zakupów w MediaMarkt" to ci co nie kupują by nie potrzebowali jej, tak jak ci co kupują. Ci co zamierzają robić tam zakupy najpierw by zobaczyli jak tam jest i także nici ze sprzedaży - to nie wyjazd za granicę na który trzeba się specjalnie przygotować.
Ps. Mam Google na startowej