Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.10.2005, 00:57   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
oczywiscie wez pod uwage komu grozi - bo nawet jesli do tego dojdzie to bedzie ogromna presja kogo tylko sie da zeby bylo lagodnie
Wiesz.. poczytałem przed chwilą sporo komentarzy na wp i onecie i o dziwo - sporo jest głosów przeciwko Otylii. Oczywiście uważam, że jest zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek rozważania na ten temat - wydarzyła się ogromna tragedia - zwłaszcza dla samej Otylii i jej rodziny i na początku to przede wszystkim trzeba uszanować i pozwolić spokojnie przeżyć. Ale jeżeli wina rzeczywiście leżała po jej stronie, to w późniejszym czasie muszą zostać z tego wyciągnięte konsekwencje i z tego, co w tych komentarzach wyczytałem, sporo ludzi również tak uważa.

Do mnie przemówił zwłaszcza jeden komentarz mówiący, że przez takie osoby nie można czuć się bezpiecznym na drodze.. I tu właśnie o to chodzi - spowodowanie śmierci członka własnej rodziny to jedno, ale narażanie innych użytkowników drogi na podobne konsekwencje to inna sprawa i żadna pozycja społeczna, czy sukcesy życiowe nie mogą takiego zachowania usprawiedliwiać...

Zostawmy jednak na razie takie rozważania i uszanujmy prawo do żałoby tej mimo wszystko wspaniałej osoby i jej rodziny [']

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post