Dyskusja: Bios
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.10.2005, 20:15   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ery00
tzn.tak najpierw wgrałem 038 najnowsze,po tym fakcie myślałem ,że jest wpożo,ale tak naprawdę świeciła mi się cały czs kontrolka w kompie od dysku.
Postanowiłem wrzucić coś innego ,starszego i sprawdzonego ,aby zastąpić ten bios z kontrolką i to było 035,po czym jak się zorientowałem ,że widzi mi dvd płytki to się tym nie przejąłem,ale niespodziewałwm się ,że będzie kłopot ze zwykłymi płytkami cdr.
do NEC 3540A najnowszy jest 1.03 - coś Ty wgrał
ed hunter jest offline