Czesc, dzieki za wszystkie posty. Szczegolnei ucieszyl mnie ten w ktorym sie dowiedzialem ze nie ma problemow z podkreconym prockiem.
Udalo mi sie jednak znalesc Teac 24x w sklepie internetowym. Co ciekawsze taniej niz u mnie w miescie (hehehe i przynajmniej byla bo mi gosc powiedzial ze tego juz w hurtowniach nie ma).
Nie wiem czy moge reklamowac jak nie to moderatorzy niech usuna linka:
http://rom.pl/sklep/index.html
Ceny tanie a dostawa do domu na drugi dzien. Jej koszt to 25 zl. Fakt ze sie wystraszylem jak po otworzeniu paczki zobaczylem pudelko Litona ale okazalo sie ze w nim jest moj teac (kupilem wersje oem a byla tasma, srobki, kabel do plyty i do kardy dzwiekowej)
Nagrywarka chodzi jak burza - jak na razie. Jedyny problem ze jak to teac lubia - gryzie mi sie chyba z cdr i mimo ze nagrywa plyty..... nie potrafi przestac. Konczy sie funkcja nagrywania i wszystko staje - dysk trybi - tacki nie moge wysunac. Inne urzadzenia dzialaja w tym czasie ok. Problem z operacjami na dysku. Jedyne wyjscie to restart. Trudno postaram sie wiecej cos o tym dowiedziec mzoe sie uda obejsc. Bez cdr nie ma problemow wszystko sie ladnie zamyka.
Aha oczywiscie cdr i cdrw mam na tej samej tasmie i niestety to prawdopodobnie jest problemem. Mozliwe ze kontroler by cos tu pomogl bo mam tylko wejscia na dwie tasmy.
Co radzicie?
Pozdrawiam
Onmagarol