Cobra jak byś mógł mi podesłac płytke zabezpieczona tym softem to udowodnię ci że można skopiować (udało mi się już wykonać kopie takich zabezpieczeń: Settec alpharom (nieby w 100% nie do skopiowania), Topo Out (nowość na rynku jeszcze nic nie było tym zabezpieczone oprócz płyty prezentacyjnej którą dostałem i też mi się udało skopiować, a o tages to już nie powiem poenieważ on mi zajął najwięcej czasu (około pół roku) ale kopia dział na przynajmniej 80% napędów CDROM dostepnych na rynku światowym (największy problem z tages to wyciaganie odpowiednio sektorów z płyty CD to mi zajęło dosyć długo). Tages działą specyficznie ponieważ z jednego sektora udało się uzyskać im 2 wyniki odczytu (ja w mojej technoologi jetstem w stanie uzyskac nawet 10 wyników odczytu nie zwarzając na kierunek ruchu lasera (ludzie prubujący kopiować tagesa w s posób odczytanaia płyty od końca moga pomazyć że wykonując 2 obrazy im to wyjdzie będa musieli wykonac przynajmniej ich z 10 a nastepnie je porównać odpowiednio i zmodyfikować.
Najlepiej skonatktuj się na maila mojego (safelock@CDRinfo.pl) to ci może wysle płytę prezentacyjną mojego zabezpieczenia (tego nikt na stan dzisiejszy nie skopiuje). Oficjalnie mogę powiedzieć że o skopiowaniu starforca wszycy możecie sobie pomazyć. starforce dokładnie oblicza cos na płycie CD (prawdopdobnie PIT lub odległość między sektorami). Na płycie zabezpieczonej starforce niema żadnych anomali tak jak jest w przypadku innych zabezpieczeń (SafeDisc, Securom, LaserLock i takich tam). Oni w starfoce nie modyfikują nić w samej budowie sektora ani budowie obrazu płyty CD. Jedyne lekarstow na starforca jest cracka (chyba że posiadacie własną tłocznię płyt kompaktowych to Starforce do wersji 2.0 przegra się tylko tłoczac a wersji 3.0 juz nie)
http://SafeLock.CDRinfo.pl
|