Dyskusja: Call of Duty 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2005, 22:24   #8
Eskan
Bywalec

Data rejestracji: 14.01.2004
Eskan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Demko faktycznie zapowiada prawdziwy hit. Jest jednak bardzo krótkie. Urzekła mnie początkowa muzyka-wtedy gdy jedziemy ciężarowką-nastrojowa i smutna, zapowiadająca jatkę, ból i cierpienie... Bardzo dobry fragment gdy zdobywamy baterię dział. Czuje się atmosferę pola walki. Amunicji nie brakuje. Ciekawe czy tak jest w większości misji. Osobiście wątpię. Trudności w celności z większej odległości we wroga z normalnego widoku, po przybliżeniu jest juz lepiej. Ale to akurat jest tylko na + grze. Twoi kompani ostrzegają cię przed granatem rzuconym przez wroga, rownocześnie na ekranie uzyskujemy przybliżona informaję o tym gdzie ten granat spadł. Niezła sprawa, można szybko zareagować i się schronić. Ponadto oczywiście szwabiki po byle jakim trafieniu nie padają odrazu martwi. Trza mieć oko ha! nie zauważyłem za to zbyt duzej interakcji z otoczeniem - niszczenie, przesuwanie itp. przedmiotów. Grafika bez zarzutu, jednak spodziewałem się lepszej. No cóż podobno producent bazował na tym samym silniku co cz.1. Na GF6800 128MB z wszystkimi detalami na full chodzi płynnie.
Eskan jest offline   Odpowiedz cytując ten post