Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2005, 11:58   #107
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Nikt się nie poskarżył. Widzę co się dzieje. Wyskoczyłeś z moralizatorską gadką do Reetou, jakby on powiedział, że Otylia jest niewinna i trzeba jej tylko współczuć. A czegoś takiego Reetou nie powiedział. Podobna sytuacja z mallowem.

Generalnie chodzi mi o ten tekst:

Z całym szacunkiem dla Ciebie... zobacz na profil Reetou, weź też pod uwagę to, że jest moderatorem tego forum i zastanów się, komu prawisz takie morały.

Przepraszam za Offtopic.
Bartez wybacz, ale pisząc do Pana Mallowa chciałem tylko pokazać jak bardzo się minął z prawdą. I Pan Maalow nie miał powodu, żeby się żalić jak bardzo jego skrzywdziłem.

Wszyscy skupiają się na wypadku i pokrzywdzonej dziewczynie, jej uczuciach. Ale gdzie są fakty. Taki Pan Mallow nie zrozumie, że prędkość 180 o której sam napisał że jest komfortowa, jest zabójstwem dla siebie i innych uczestników ruchu.

A jeśli chodzi o Reetou. Dziennie ginie na polskich drogach kilkadziesiąt osób. Dlaczego nie stanie w obronie tych, bezimiennych, którzy powodują wypadki. oni też zabijają najbliższych. Czym więc zasłużyła sobie Otylia na litość. Bedąc na praktykach w Straży byłem świadkiem wypadku, gdzie zginęła 5 osobowa rodzina (ojciec, matka, córka, dziadek i babcia). Dlaczego - bo tatuś zapragnął wyprzedzić malucha. Jazda skończyła się na zderzaku TIR-a.

Nie można usprawiedliwiać głupoty, bezmyślnym zachowaniem.

Moderator to nie człowiek ? Już nie można negować jego wypowiedzi ? W takim razie przepraszam.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post