Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2005, 12:40   #108
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Loczek
Bartez wybacz, ale pisząc do Pana Mallowa chciałem tylko pokazać jak bardzo się minął z prawdą. I Pan Maalow nie miał powodu, żeby się żalić jak bardzo jego skrzywdziłem.

Wszyscy skupiają się na wypadku i pokrzywdzonej dziewczynie, jej uczuciach. Ale gdzie są fakty. Taki Pan Mallow nie zrozumie, że prędkość 180 o której sam napisał że jest komfortowa, jest zabójstwem dla siebie i innych uczestników ruchu.
Nie dorabiaj nikomu czegoś, czego ten ktoś nie powiedział. Pokaż, w którym miejscu mallow napisał, że prędkość 180 km/h jest komfortowa? Uwierz mi, że można jeździć szybko i bezpiecznie. Mieszkałem jakiś czas w Niemczech i przez ten czas widziałem 1 wypadek na autostradzie. A prędkość 150 km/h to tam jest średnią i TIRy nie jeżdżą 100 km/h, tylko znacznie szybciej. Oczywiście można skarżyć się na polskie drogi, są wąskie, dziurawe itd. Trzeba dostosować prędkość do warunków i używać wyobraźni.

Cytat:
Napisany przez Loczek
A jeśli chodzi o Reetou. Dziennie ginie na polskich drogach kilkadziesiąt osób. Dlaczego nie stanie w obronie tych, bezimiennych, którzy powodują wypadki. oni też zabijają najbliższych. Czym więc zasłużyła sobie Otylia na litość.
Czy Reetou powiedział gdzieś, że Otylia nie powinna zostać ukarana?

Cytat:
Napisany przez Reetou
Otylii najprawdopodobniej zostanie postawiony zarzut z art. 177 kodeksu karnego za co dostanie od 6 miesięcy do 8 lat. I ja nie mam nic przeciwko... Wisi mi, czy to Otylia, czy Ewka, czy Bolek. Prawo jest prawem. A piractwo drogowe należy tępić.
A Ty nagle wyskoczyłeś z tekstem, jakby to co najmniej Reetou spowodował ten wypadek i prawiłeś mu kazanie na temat ustanawiania prawa... Zastanów się, co piszesz i do kogo.

Cytat:
Napisany przez Loczek
Nie można usprawiedliwiać głupoty, bezmyślnym zachowaniem.
Jedyna część wypowiedzi, z którą się zgadzam. Z tego co czytam, to wszyscy się z tym zgadzają, ale Ty uważasz, że każdy lituje się nad biedną dziewczyną...

Cytat:
Napisany przez Loczek
Moderator to nie człowiek ? Już nie można negować jego wypowiedzi ? W takim razie przepraszam.
Istnieje coś takiego, jak szacunek.

Z mojej strony EOT.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post