Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2005, 14:32   #112
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Mnie natomiast w pewnym momencie zaczęła zastanawiać jeszcze inna sprawa - czy ktoś bierze w ogóle pod uwagę przeżycia osoby kierującej (i jadących) tym samochodem? ??
Stąd moja poprzednia wypowiedź. Mniej więcej swa lata temu taki jeden dwudziestoletni "mistrz" kierownicy jadący ile jego Mistubishi wydolilo zobaczyl, ze nie da rady wyprzedzic jadacego przed nim auta. W odróznieniu od Otylii nie wybrał pobocza tylko go stuknal z tylu tak, ze auto wylecialo w powietrze, przeleciało na druga strone jezdni i spadło na mnie, na szczeście oczywiscie dla ,nie przelatujac przez bok mojego samochodu, okrecając sie w poietrzu i spadlo na auto za mną. Mialem szczeście, ze nie podbiło go 20-30cm wyzej, bo wtedy zamiast boku auta wpadło by przez szybe do kabiny, czyli na mnie. A mistrz- oczywiscie poza skasowanym przodem nic mu się nie stalo. A kierowca auta przerobionego prze zmistrza na piłke - szpital, a auto na zlom. Jeżdże oczywiście dalej, ale złapałem sie na tym,że jak dojeżdżam do np . czubka górki to zwalniam i oglądam pobocze
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post