Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.10.2005, 14:50   #113
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Nie dorabiaj nikomu czegoś, czego ten ktoś nie powiedział. Pokaż, w którym miejscu mallow napisał, że prędkość 180 km/h jest komfortowa? Uwierz mi, że można jeździć szybko i bezpiecznie. Mieszkałem jakiś czas w Niemczech i przez ten czas widziałem 1 wypadek na autostradzie. A prędkość 150 km/h to tam jest średnią i TIRy nie jeżdżą 100 km/h, tylko znacznie szybciej. Oczywiście można skarżyć się na polskie drogi, są wąskie, dziurawe itd. Trzeba dostosować prędkość do warunków i używać wyobraźni.
napisane przez MALLOW-a: "nie chodziło tu o sama prędkość, ale komfort jazdy". Widać jednoznacznie co napisał i do czego się odniosłem.

Bartez wybacz. Byłem w Niemczech i jeździłem autostradami... Najmniej dwa pasy ruchu w jednym kierunku, jezdnie odgrodzone barierami energochłonnymi. A i kultura jazdy inna. Nie wspomnę już o samochodach.

Więc porównywanie polskich realiów do niemieckich jest lekko nie na miejscu. Tym bardziej, że wypadek do którego doszło nie miał miejsca na autostradzie.

Cytat:
Napisany przez Bartez
Czy Reetou powiedział gdzieś, że Otylia nie powinna zostać ukarana?
A czy ja coś takiego powiedziałem ? Nie przypominam sobie. Wniosłem tylko i wyłącznie sprzeciw od tego co pisał Rettou, o tej całej litości, każe którą już niby poniosła...

Cytat:
Napisany przez Bartez
A Ty nagle wyskoczyłeś z tekstem, jakby to co najmniej Reetou spowodował ten wypadek i prawiłeś mu kazanie na temat ustanawiania prawa... Zastanów się, co piszesz i do kogo.
Nikogo nie chciałem umoralniać, nawracać i upominać. Broń Boże. Każdy robi to co chce. Chciałem tylko zwrócić uwagę na prawny aspekt sprawy. Dla morderców nie powinno być litości.

Cytat:
Napisany przez Bartez
Istnieje coś takiego, jak szacunek.
Do...

Cytat:
Napisany przez Bartez
Z mojej strony EOT.
Z mojej również.
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post