Cytat:
Napisany przez Deus
co się rzucasz, jak jesteś taki cwany to omów proces technologiczny tworzenia matryc i algorytmy sparawdzania poprawności w najpopularniejszyc h zabezpieczeniach...
BTW x4 to wartość umowna pozwalająca na większości napędów i nośników wypalić obraz z odpowiednią precyzją... prędkość minimalna zalezy od sprzętu i nośnika /oprogramowanie na podstawie tych parametrów podaje możliwe prędkości zapisu/
//nie rzucaj 'lamerami' na lewo i prawo - swoim postem rozwiewasz wątpliowości, kto jest nim naprawde...
|
nigdy nie powiedzialem ze jestem jakims specjalista bo gdy by tak bylo nie zadawal bym tu pytania ... zadalem tylko proste pytanie i oczekiwalem odpowiedzi od wlasnie takich fachowcow jak TY a nie prymitywnych komentarzy a ztego co sie orjentuje to wystarczy spatchowac bios zmieniajac wartosci predkosci dla id nosnika i oczekiwalem jakiejs pomocy w tym temacie a ze ty umiesz rzucic smiesznymi pojeciami nie znaczy ze masz takie super pojecie o tym ...
.... a tych co smieszyl moj post i sa inteligentniejsi mogli zachowac to w sobie i nie komentowac bzdetami ... a jesli sie nie myle to istota istnienia kazdego Forum jest zadawanie pytan i udzielanie pomocy ewentualnie podzielenie sie informacjami a od glupich dyskusji macie prymitywne czaty !
spodziewalem sie ze to forum cos znaczy bo istnieje odkad nagrywarki zagoscily w domach a skoro ty bronisz takich kolesi to widze ze jego ranga leci w dol i zwroc uwage na date mojej rejestracji na tym forum ladnych pare lat przed toba ... szukalem tu juz roznych rozwiazan mojich problemow i jak do tej pory sie udawalo ale teraz widze ci nowsi sa madrzejsi