Cytat:
Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Otórz chce przetestować moje zabezpieczenie (wersje safeock w 100% nie do skopiowania) na jak najwiekszej ilości napędów CDROM\DVD\RW pod względem kompatybilności zabezpieczenia. I dlatego postawnowiłem zwrócić się z ofertą na te formu. Jeśli masz dostęp do dosyć dużej ilości napędów CD-ROM\DVD\RW (moga być nawet te super stare) to w zamian za przetestowanie mojego zabezpieczenia na tych napędach oferuję klucz odblokowujący safelocka (dla jednej wersji i bez prawa upgradów). Jeśli jest ktoś z was chętny to proszę o kontakt na e-mail: SafeLock@CDRinfo.pl Klucz odblokowujący SafeLocka można juz otrzymać za przetestowanie 20 napedów CD-ROM róznych typów (oczywiście lista ta nie może się dublować z listą która już ja wykonałem).
Pozdrawiam
Dawid Partyka
SafeLock@CDrinfo.pl
|
Powiem jedno jak jestes taki pewnien tego zabezpiecznia to go OPATENTUJ zanim komus go pokazesz nie wiem gdzie to mozna zrobic zapytaj adwokata ale nie mow mu szczegulow bo nigdy nic nie wiadomo. To bedzie troche kosztowalo, ale jak jest to dobre zabezpieczenie to moze juz nie bedziesz musial sprzedawac go na cdrinfo tylko duzym korporacja muzycznym albo innym. Dobrze ci radze nie pokazuj go nikomu zanim go nie opatentujesz.