Dyskusja: nagrywanie x4
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2005, 02:01   #2
Davi
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.06.2002
Davi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Ja polecam zmienic nagrywarke na jakas sprzed 4 lat - bedize nagrywac x4 na 100% a moze nawet i wolniej !

@Deus : moim zdaniem jestes przykladem wzorowego uzytkownika forum. Jak napisales zarejestrowales sie niedawno bo uznales ze trzeba pogadac, co znaczy ze wszystko wczesniej znalazles przy pomocy wyszukiwarki. Dzieki ze doceniasz wklad w inne dziedziny. Ja tez nie znam sie na zabezpieczeniach a proces weryfikacji poprawnosci plyty nawet w glupim SafeDisc 1 to dla mnie czarna magia, ale staram sie pomagac w innych dzialach (DVD-Video, Konsole...), bo uwazam ze nie warto sie wychylac i radzic zle tam gdzie nie ma sie pojecia o konkretnym temacie.

Z kolei autor tematu upiera sie ze pozjadal wszystkie rozumy i usiluje nas pouczac, podczas gdy koledzy dyskretnie dali mu do zrozumienia mozliwosc skorzystania z wyszukiwarki (tej lub googlowej). "Nie dociera? To zarycze!" - normalna kolej rzeczy.
no coz przyznjae ze wiem malo i nigdy w to nie watpilem ale wciaz sie ucze i dowiaduje wiecej a tu widze ze sa sami sciemniacze i jak narazie nikt niczym mi nie zablysnal oprocz oczywistych rzeczy ... sprawa prosta mialem pecha i trafilem na forum gdzie nie ma powaznych ludzi i trzeba to zmienic ... a ktos kto zna odpowiedz na postawiony przezemnie temat wjechal by chociaz mi na ambicje i pouczyl o uzywaniu przycisku szukaj (ktory uzylem przed utworzeniem tego tematu) i wklejil mi linka do tematu zawierajacego moja odpowiedz ... a tak to wiekszosc potrafi tylko starac sie udowodnic ze cos wie tylko sama jeszcze nie bardzo wie co ... a co do nagrywarki z przed 4 lat to tez mam taka jedna teaca ale powinienes wiedzec ze starsze nagrywarki nie radza sobie z nowszymi zabezpieczeniami nawet po zpatchowaniu obrazu i argument ze starsza nagrywarka nie jest aktualny

Ostatnio zmieniany przez Davi : 05.10.2005 o godz. 02:27
Davi jest offline