Kiedys (jeszcze przed nero) byl calkiem niezly program GEAR. Obecnie jest juz wersja chyba 7.0.
Osobiscie uzywam (oprocz Nero Express 5 i 6 (express bee ale przynajmniej mam legalne)) programiku BurnOnCD/DVD. Darmowy i bardzo fajny. Ma nawet UDF i wypalanie i tworzenie jednosesyjnych ISO i MDS oraz mastering DVD (z VIDEO_TS). Kuleje roche wypalanie muzyki (tylko wav) ale od czego jest rewelacyjny Burrrn!.
Nero 4 bylo super, do piątki jakos sie przemoglem. Nero6 juz mi sie nie podobalo (pakiet bardzo i niepotrzebnie utył) a siódemke wole omijac z daleka.
Uwazajcie na pismo enter. Kupilem majowy numer z InterVideo DiscMaker (calkiem fajny program). Niestety kilka funkcji nie dziala (np nagrywanie i tworzenie obrazow, mimo ze w pismie sa one dokladnie opisane wraz ze screenshotami!, u mnie sa niedostepne) a redakcja mnie zwyczajnie olala (niby to kontaktowali sie z producentem i tak sie juz pół roku kontaktują) , podobnie jak jeszcze paru innych uzytkownikow ktorzy mieli problem z rejestracja. A kiedys (ponad 10 lat temu ....

) takie fajne pisemko bylo...