Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.10.2005, 21:40   #59
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
jest program do analizy zdjęć i łatwo to sprawdzić pozdrawiam

p.s spektrum barw mówi że to jest oryginal wystarczy fart dam wam jedno zdjęcie moża powiecie fotomontarz a barwę niebieską uzyskałem będąc na sunrisie i czekałem specjalnie aż światło oświetli ten skrawek morza jutro o 24 będzie gotowa galeria moich zdjęć i inne zdjęcia
No nie wiem.. obawiam się, że jak jest do tego program, który opiera się na pewnych określonych przesłankach, to takowe łatwo można poznać i oszukać...

Ale nie wiem, może rzeczywiście zdjęcie jest prawdziwe.. Dla mnie dziwne wydaje się kilka rzeczy:

1) Niebo wskazujące na pogodę, które daleko do burzy

2) Dziwne rozjaśnienie (bardzo nienaturalne) w miejscu uderzenia pioruna

3) Kształt pioruna

4) Możliwość zrobienia takiego zdjęcia. Fotografie piorunów robi się w taki sposób, że ustawia się aparat na zrobienie zdjęcia w momencie odpowiedniego naświetlenia. W przypadku skierowania obiektywu w stronę słońca takie ustawienie jest niemożliwe ze względu na zbytnie natężenie światła. A zrobienie takiego zdjęcia ręcznie, w odpowiednim momencie, jest już zupełnie niemożliwe.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post