Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2005, 17:34   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Oj od dwoch lat nie mam juz ME wiec nie pamietam dokladnie, ale chyba to bylo we wlasciwosciach napedow, gdzies tam sie ptaszka stawialo.
Dzialal tez chyba sposob z clona, w nim mozna bylo wlaczac autostart poszczegolnych napedow.
W kazdym razie nie bylo to trudne do odnalezienia.

Ja mialem zainstalowany soft creativa do dzwieku, tam tez w trayu siedzialo cos w czym mozna bylo dowolnie wlaczac autostart dla dowolnego napedu i ja glownie w tym manipulowalem.
W ME fajne bylo to, ze mozna bylo miec dla jednego napedu autostart wlaczony a dla drugiego (np nagrywary) wylaczony.