Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2005, 18:50   #1436
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Conti
Super, ale bądź obiektywny i nie zapomnij o testach na DVD-R.
A jeśli od razu startujesz w celu udowodnienia, że benq to kicha to nie będzie to test obiektywny.
Na dobrą sprawę to odpowiednio dobierając testy / płyty itp można wszystko udowodnić. Nawet wyższość samsunga nad plextorem.
To nie tak Pewnie was to nie interesuje ale napisze.Kupiłem ten napęd ZANIM o niem poczytałem w tym wątku.Kirowałem się czymś co mi było niezbedne akurat w danej chwili(dobrą korekcją błędów) Później przez tydzień studiowałem wątki o starszym 1620 i młodszym 1640.sławek zachwycał się najpierw jednym później drugim.Myśle sobie "rany za tak niewiele mam świetna spawarke" Poszły testy i ROZCZAROWANIE.Jedyne czego załuje że wszystko wywalałem i muszę robić od nowa.Ale spoko.Nawet jak miałoby trwać to miesiąc to zrobie.Zwróciłes mi tez uwage na test neca x5.Zawsze testuje x4 (zostało mi z litka). Benq tez tesuje x4 wiec x5 u neca jes jak najbardziej na miejscu.W tej chwili robie wykresiki z dysanów x8 printable i tak na początek
Benq x8 na dysan x8 printable

Oraz
Liteon na tym samym dysanie z tej samej szpuli
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
BenQ 1640 / BenQ EW164B-dysan-x8-benq.jpg   BenQ 1640 / BenQ EW164B-dysan-x8-liteon.jpg