Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2005, 22:25   #13
PioWit
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.12.2002
PioWit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
Do tego co drukuje Nasz Dziennik to zbyt mi to pachnie partią moherowych beretów i ogólną manią prześladowczą zwaną antysemityzmem.
Wybacz, ale trafiles - kula w plot. Ani mi po drodze z PMB, a antysemita ze mnie taki, jak z Tuska czlowiek z zasadami. Z faktami sie nie dyskutuje, drogi kolego. Fakty, mowia same za siebie.

Cytat:
Napisany przez Calme
jezeli sam nie zadbasz o swoje dupsko to nie licz tym bardziej, ze zrobi to ktos inny
Niestety w naszym pieknym kraju zbyt wiele osob nadal pozostaje w krainie basni mlekiem i miodem plynacej...... dream on !
Daruj, ale taka postawa, zawsze byla mi obca. Jak juz napisalem na jednym z for - "Nie wazne kto nalewa do koryta, wazne ze moje jest pelne". Niestety, ale nie wystawiles sobie (jako czlowiek) wysokiej noty w moich (mam nadzieje, ze nie tylko w moich) oczach. Co do, jak to nazwales dream on, to jak napisal madry czlowiek - "Marzenia uskrzydlaja" czego Tobie i podobnie myslacym zycze.

Pozdrawiam

PS:

Przepraszam za post powyzej, ale cos mi Operka narozrabiala. Prosze kogos wladnego o usuniecie.
PioWit jest offline   Odpowiedz cytując ten post