Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2005, 23:18   #15
PioWit
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.12.2002
PioWit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
"Polskość to nienormalność (...)Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu(...)"
Jestem prawie pewien ze zakropkowanie zmienilo sens wypowiedzi i nie nalezy jej w zadnym wypadku utozsamiac z:
"Polskość to nienormalność. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu."
Wybacz, ale gdzie Ty tu widzisz manipulacje? Zdaje sie, ze to Ty pisales o teorii spiskowej.

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Osobiscie fakt zawarcia przez niego slubu koscielnego mi wisi. Cywilnego zreszta tez. Pierwsza dama nie bedaca zona - dla mnie to bez znaczenia.
A wiesz, tutaj sie z Toba zgodze bez reszty. Przyznasz jednak, iz przynajmniej smiesznym (ja nazywam to hipokryzja) jest fakt, podjecia takiego kroku akurat w takim momencie?

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Niszczono jedne dokumenty, dostarczano inne. Przegieciem ktore bylo bezposrednim powodem odwolania Olszewskiego byla druga lista Macierewicza na ktorej znalazl sie m.in. Walesa
Nie wiem czy znanym jest Ci fakt, iz p. Michnik wraz z kompanami, mial swobodny dostep do archiwow i mogl z nimi, dosyc swobodnie sobie poczynac? Uwierz mi, ze nie ma to nic wspolnego, ze Spiskowa Teoria Dziejow. Wystarczy popatrzec, po krajach bylego bloku wschodniego w ktorych, lustracja zostala wykonana. Przyznasz chyba, ze klimat tam jest jakby troche swiezszy.

Pozdrawiam

PS:

Dziekuje, za usuniecie zbednego posta.

Ostatnio zmieniany przez PioWit : 09.10.2005 o godz. 23:23
PioWit jest offline   Odpowiedz cytując ten post