Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.10.2005, 23:40   #9
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez silent22
jaka burza hehe panowie spokojnie a wiec tak nie mam kasy teraz ze kupic nowy zasilacz za 200pln moja zona jak zobaczyla jak wydaje 300pln na plyte glowna i zasilacz to mnie juz dostatecznie zj%$^ała do tego jeszcze koles nam wjechal w dupe w auto ktore kupilismy miesiac temi i nie wiadomo czy za***iste firmy ubezpieczeniowe nie dadza nam go do kasacji bo podobno podloga jest naruszona. Dąże do tego ze na pewno nie kupie sobie zasilacza jade jutro do sklepu i oddam ta plyte niech naprawiaja albo daja nowa. Plyte kupilem nowke wiec mam gwarancje.
Ale mi sie wydaje ze przyczyna moze byc moja siec elektryczna jak wkładam do gniazdka od sieci wtyczke z listwy to jakos tak skwierczy jakby zwarcie czy to moze byc przyczyną.
A tak swoja droga to fajnie ten zasilacz wyglada jest taki tytanowy hehehe i ma siatke
Aha powiedzcie zaniesc im sama plyte (tam kupiłem) czy całego kompa (sam składałem)
pozdro
samą płytę..... Nie ryzykuj kompa. Zanieś płytę, powiedz że składał ci profesjonalny informatyk z waszej firmy, i tyle. Jak znam życie powiedzą ci że to twoja wina jak dasz kompa. Po za tym jal listwa się tak zachowuje...To oczywiście że może spalić ci mobo, ale zasilacz który niema zabezpieczenia przeciw przepięciowego. Dlatego zmień listwę jak niemasz kasy kup nową listwę. Po za tym niewierz serwisom, ubezpieczycieli.... Mojego brata teść miał niby auto do kasacji, pojechał do innego serwisu niż polecał ubezpieczyciel, to aż się zdziwił jak zaczęli się z niego rechotać....Za 5000 naprawili