Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.10.2005, 13:47   #29
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
bzdury mówisz, płyty markowe są sprawdzane, inny rodzaj laminatu, grubsza warstwa powłoki zabepieczającej przed uszkodzeniem ścieżek , inne kondensatory, inna metoda projektowania płyt markowych jest, inne testy jakościowe, ja nie składam kompa od razu. Moja maszynka ma przemyślane, etapy budowania. Najpierw szkielet czyli jak każdy, ja wyłożyłem na części z 3000 do szkieletu. Potem znowu coś i tak ciągle. Średnio na kwartał wydaję na kompa 500 zeta. Teraz wydam 2200 na zasiłkę 600 wat enermaxa i gf 7800 gt msi. Osobno na mobo z budą, głosnikami, i dźwiękiem 2 nagrywarkami 1800. Ale to nieoznacza że ciągle tak wydaję. Teraz biorę ślub dostanę prezent ślubny, kasę od chrzestnej , rodziny. I wydam z tego część. A potem niebędę szalał , ślub żona jest ważniejsza od kawałka blachy. Raz się żyje.
W takim razie ja mam przyjemnosc widziec jak tanie plyty typu Asrock, ECS, tanie zasilacze, tanie karty, tanie pamieci, tanie obudowy itp. pracuja u moich znajomych - latami i nic absolutnie sie nie dzieje,

markowe podzespoly rowniez padaja, zaryzykuje stwierdzenie ze rownie czesto jak te tansze...

A pieniadze z wesela/slubu lepiej zainwestuj w zycie, bo po roku czy dwoch egzystencja moze Ciebie zweryfikowac w taki sposb ze kompa sprzedasz za grosze aby miec pare zlotych

A co do tematu:
Padniecie plyty nie musi byc przyczyna zasilacza, uszkodzenie moze nastapic w przeroznyc okolicznosciach, naprawde wymienianie tych wszytskich losowych zdarzen jest bezcelowe, owszem elektryczna instalacje wewnetrzna moza sprawdzic, czy nie ma jakis odbic, przepiec itp.