Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.10.2005, 21:25   #5
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
......
Nośnika MKM 02 nie ma w biosie BSLB. Takiej płyty nie można nagrywać na BenQ.
W biosie KS0A nośnik MKM 02 jest zapisany.
Nagrywamy tylko nośniki, które są zapisane w biosie.

I tu mi coś nie gra Mam dwie DVD+RW Platinum Multispeed od NANYASC-DRW-001 (żyją już z 26 miesięcy). Bios BenQ nie ma "wpisanej" tej płyty a jednak nie mam najmniejszych problemów z użyciem tych płyt (nagrania na tym nośniku w trybie DVD Video czytaja równiez stacjonarne odtwarzacze). Identycznie rzecz sie ma w przypadku TDK +RW od PHILIPS-041-000 (ten ma juz z 18 m-cy) i równiez nie "bytuje" w biosie benka. A wracając do wspomnianej wcześniej esperanzy to sprawa się wyjaśniła płyta po prostu padła i nie czytał jej (nie widział) zaden napęd.