Cytat:
|
Napisany przez melag
No, no kolegi odwaga mi imponuje  , jeszcze się nie spotkałem na forum (polskim jak i zagranicznym) aby ktoś kwestionował prawidłowość wyświetlanych danych przez MCSE 
|
Ja nie kwestionuje. Stwierdzam tylko, że nie jest to narzędzie dostarczone przez Benq, nie jest to narzędzie certyfikowane przez Benq. Nie stanowi ono w jakikolwiek sposób żadnego dowodu, ani też to co wyświetla i pokazuje nie jest dowodem.
Jest to świetny programik i dla autora duże brawa, bo jak widać producentom sprzętu zdarza się olewać klietnów. (I byłbym na przyszłość wdzięczny za cytowanie pełnego kontekstu, a nie wyciąganie fragmentów zdań)
ALE tu nie chodzi o ocenę tego narzędzia, tylko o obsługę płyt RW. I z całym szacunkiem, jeśli producent oficjalnie podaje, że nośnik jest obsługiwany a nagrywarka kiepsko sobie radzi z nagrywaniem na nim to źle świadczy o ........ (wpisać dowolnie producent / nagrywarka).
Ja nie zmienie swojego zdania i nie mam zamiaru za wszelką cenę bronić napędu ani nikogo przekonywać. Różnica zdań też jest ważna

. Przedstawiłem pewne fakty i już nie zamierzam dalej tego zgłębiać. Każdy może to interpretować wedle woli. W mojej ocenie ograniczona obsługa płyt RW jest minusem.
A co do polemizowania ze stwierdzeniem, że dla użytkownika jest wiążące to co podaje producent to nic nie stoi na przeszkodzie, to wolny kraj. Polemizuj. Kulturalne wypowiedzi są zawsze mile widziane

. Chyba, nie sugerujesz, że specjalnie wprowadza klienta w błąd ??
Tak na humorystyczne zakończenie wątku o informacjach od producenta - ciekawe ile tak na prawdę gwarancji ma ten napęd, bo producent podaje, że 24 m-ce. Może jednak 12 albo 18 albo 36, bo przecież producent sam nie wie

albo wprowadza w błąd

.