Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.10.2005, 21:44   #15
Conti
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.12.2002
Conti zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez melag
No, no kolegi odwaga mi imponuje , jeszcze się nie spotkałem na forum (polskim jak i zagranicznym) aby ktoś kwestionował prawidłowość wyświetlanych danych przez MCSE
Ja nie kwestionuje. Stwierdzam tylko, że nie jest to narzędzie dostarczone przez Benq, nie jest to narzędzie certyfikowane przez Benq. Nie stanowi ono w jakikolwiek sposób żadnego dowodu, ani też to co wyświetla i pokazuje nie jest dowodem.
Jest to świetny programik i dla autora duże brawa, bo jak widać producentom sprzętu zdarza się olewać klietnów. (I byłbym na przyszłość wdzięczny za cytowanie pełnego kontekstu, a nie wyciąganie fragmentów zdań)

ALE tu nie chodzi o ocenę tego narzędzia, tylko o obsługę płyt RW. I z całym szacunkiem, jeśli producent oficjalnie podaje, że nośnik jest obsługiwany a nagrywarka kiepsko sobie radzi z nagrywaniem na nim to źle świadczy o ........ (wpisać dowolnie producent / nagrywarka).

Ja nie zmienie swojego zdania i nie mam zamiaru za wszelką cenę bronić napędu ani nikogo przekonywać. Różnica zdań też jest ważna . Przedstawiłem pewne fakty i już nie zamierzam dalej tego zgłębiać. Każdy może to interpretować wedle woli. W mojej ocenie ograniczona obsługa płyt RW jest minusem.

A co do polemizowania ze stwierdzeniem, że dla użytkownika jest wiążące to co podaje producent to nic nie stoi na przeszkodzie, to wolny kraj. Polemizuj. Kulturalne wypowiedzi są zawsze mile widziane . Chyba, nie sugerujesz, że specjalnie wprowadza klienta w błąd ??
Tak na humorystyczne zakończenie wątku o informacjach od producenta - ciekawe ile tak na prawdę gwarancji ma ten napęd, bo producent podaje, że 24 m-ce. Może jednak 12 albo 18 albo 36, bo przecież producent sam nie wie albo wprowadza w błąd .

Ostatnio zmieniany przez Conti : 10.10.2005 o godz. 22:10
Conti jest offline   Odpowiedz cytując ten post