Przeglądałem forum i zarejestrowałem się tylko dla tego, żeby napisać, że kopia mirror trackmanii sunrise działa!!! Ale co dziwne. Wypaliłem jedną kopię na badziewnej CD z prędkością 4x i giera śmiga. Więc chciałem wypalić kolejną tym razem na markowej CD i co? I nic. Zabezpieczenie zadziałało. Pomyślałem sobie, że to pewnie przez prędkosć zapisu 4x. Wiec nastepnego dnia objeździłem sklepy komputerowe i nakupiłem najróżniejszych płytek, żeby działały na 4x. Niestety żadna nie zeszła poniżej 8x.

. Więc poszedłem do brachola i wypaliłem na Liteonie z prędkością 4x. Co dziwne u niego większość płytek widziana była jako 4x ale żadna kopia nie odpaliła. Ja wypalałem na mojej MSI 52xMaxx. Sprawdzałem u siebie na 8x i też żadna nie odpaliła. W sumie z 10CD poszło do kosza. A ta jedyna pierwsza działa! 8 ) Giera nie odpali z nagrywarki. Kopia 1:1 musi iść z CDromu albo DVD. No i o co tu chodzi? Jutro wpadne do MM i zobacze te ich CD. Może coś odpali na 4x. :\ Aha. czasami nie chce zaskoczyć i trzeba wyjąć i włożyc CD ponownie.
pozdro