Cytat:
Napisany przez Ormianin
W takim razie ja mam przyjemnosc widziec jak tanie plyty typu Asrock, ECS, tanie zasilacze, tanie karty, tanie pamieci, tanie obudowy itp. pracuja u moich znajomych - latami i nic absolutnie sie nie dzieje,
markowe podzespoly rowniez padaja, zaryzykuje stwierdzenie ze rownie czesto jak te tansze...
A pieniadze z wesela/slubu lepiej zainwestuj w zycie, bo po roku czy dwoch egzystencja moze Ciebie zweryfikowac w taki sposb ze kompa sprzedasz za grosze aby miec pare zlotych
A co do tematu:
Padniecie plyty nie musi byc przyczyna zasilacza, uszkodzenie moze nastapic w przeroznyc okolicznosciach, naprawde wymienianie tych wszytskich losowych zdarzen jest bezcelowe, owszem elektryczna instalacje wewnetrzna moza sprawdzic, czy nie ma jakis odbic, przepiec itp.
|
życie to już zweryfikowała, dlatego teraz inwestuję kasę, aby potem przez 2 lata nic nie zmieniać.... Po za tym mam szansę wyjechać z do pracy w Angli ale to dopiero w styczni. To też perspektywa aby olać ten chory kraj. Gdzie złodziej zabije staruszkę i mało będzie siedzieć, a staruszka która zabiła złodzieja nie wyjdzie z pierdla do końca życia, tylko dlatego że się broniła...