Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.10.2005, 21:12   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez PioWit
Wiesz, moim zdaniem, nie brzmi to brutalnie, ale ABSURDALNIE. Jakos nie zauwazylem, zeby na zdjeciu wklejonym przez Ciebie, stali sami kandydaci na - Mistera Universum. Nb. wyglada mi to na montaz i to nienajwyzszych lotow. Zawsze sadzilem, iz nie szata czyni czlowieka, ale coz widocznie cos sie zmienilo w ostatnim czasie.

Pozdrawiam
Też tak sądziłem, ale przekonałem się już, że moje "sądzenie" czy po prostu nadzieja nijak ma się do rzeczywistości. Zresztą.. ostatnio przekonałem się (pośrednio), że tak, jak o tym, że faceci oceniają (przynajmniej na początku) dziewczyny głównie po wyglądzie, tak i również dla dziewczyn może to być czynnik decydujący przy decydowaniu się na związek.. A zawsze wszyscy mówili, że liczy się osobowość, charakter itp. itd.. niestety - bzdura...

Zainteresowanych tematem polecam lekturę różnego rodzaju książek oraz badań, które jasno wskazują, że ludzie uważani za atrakcyjnych otrzymują w pracy wyższe stanowiska, lepiej zarabiają, są pozytywniej postrzegani i lepiej oceniani. Takie są fakty, fakty udowodnione poprzez wieloletnie badania na setkach tysięcy osób. I czy chcemy się z tym zgodzić, czy nie, tak po prostu jest.

A przy osobach publicznych - reprezentantach danej grupy - zyskuje to tylko dodatkowo na znaczeniu..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post