Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2005, 09:34   #21
harnas
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.06.2005
harnas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez :-PrzemekP
1. co do tych czerwonych płytek SONY ... to jak narazie nie potrafie(iłem) zgrać filmu "closer" (brak Any DVD, przy wersji 5.4.1.1. też sie nie dało), a reszte filmów poszło normalnie a Any DVD w systemie u mnie nie gościł ...

2. jeśli piszesz że masz jakieś zacięcia to użyj innego softu. Instant Copy to takie cos co sobie ludziska chwalą ...

3. Co do Shrinka ... narazie z płytami sobie radzi ale juz nie tak bardzo jak kiedyś, ale co do jakości to ... pora zmienić soft

4. Any DVD nadal u mnie nie gości w systemie a jak narazie nie potrafiłem zgrać: "closer", "7 sekund", "daleko jeszcze?" .... ale z pewnośćia Any DVD to podstawa więc radzę sie w to zaopatrzyć (wersja 5.4.4.1. podobno najnowsza ... jak sie mylę to proszę poprawić ... uaktualnię )
dla ekspertów
Przemo:
1.Zainstalowałem Instant Copy v.8.0.3 (+witaminka) i sprawdzę co to jest,ale wstępnie widzę że ten program tworzy dziwne pliki (jakby obraz) ale poczytam w necie i dam znać
2.Sporo filmów zrobiłem Shrinkiem i nie zauważyłem gorszej jakości na ekranie (TV 25")
3.Co do AnyDVD to mam zainstalowaną wersję 5.4.4.1+wit. i też nie daje rady, uważam że to nie wystarcza

Poczytałem gdzieś o DVD2DVD-R ale po zainstalowaniu i uruchomieniu mam błąd: ASPI Driver first. O jaki ster mu chodzi i jak to przeskoczyć?
harnas jest offline   Odpowiedz cytując ten post