Cytat:
Napisany przez harnas
Przemo:
1.Zainstalowałem Instant Copy v.8.0.3 (+witaminka) i sprawdzę co to jest,ale wstępnie widzę że ten program tworzy dziwne pliki (jakby obraz) ale poczytam w necie i dam znać
2.Sporo filmów zrobiłem Shrinkiem i nie zauważyłem gorszej jakości na ekranie (TV 25")
3.Co do AnyDVD to mam zainstalowaną wersję 5.4.4.1+wit. i też nie daje rady, uważam że to nie wystarcza
Poczytałem gdzieś o DVD2DVD-R ale po zainstalowaniu i uruchomieniu mam błąd: ASPI Driver first. O jaki ster mu chodzi i jak to przeskoczyć?
|
1. Wpisz w google ASPI i ściągnij poczym zainstaluj, a wtedy uruchomisz DVD2DVD-R. Musze powiedzieć że pare filmów, tych naprawde dużych zrobiłem tym programem + CCE i efekt wspaniały, warto opczekać te kilka godzin).
2. Co do tego AnyDVD to mi dałes do myślenia, bo raz miałem zainstalowanego (5.4.1.1) i takze nie potrafiłem zgrać "closer", myślałem że wersja 5.4.4.1 pomoże, ale skoro mówisz że nie, więc nie wiem sam od czego to zależy, może napęd ma tu dużo do gadania??
3. Co do Shrinka to tez nim robiłem, bardzo dużo filmów padło, ale tylko do kompresji 90%, poniżej juz rezygnowałem z Shrinka
4. Instant Copy ... poczytaja ... może to recepta na chorobę
i oczywuście

dla ekspertów, wszystkie moje gafy prosze sprostować !!