Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2005, 20:53   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
hmm... wpisałem w google nazwę tej wieży, bo chciałem zobaczyć, jak to wygląda i znalazłem jakąś stronę, z aukcją, gdzie cena z nią wynosiła... 300 tys. dolarów Mam wrażenie, że te 100 złotych to rzeczywiście okazja

Co do pytania - trudno mi to powiedzieć na pewno, bo nie mam wieży przed sobą, ale prawdopodobnie jesteś w stanie sam przeczyścić soczewkę. Spróbuj się do niej dostać i przemyj patyczkiem do czyszczenia uszu. Możesz też kupić zestaw do czyszczenia napedów za ok. 10 złotych i w ten sposób spróbować przeczyścić laser.

---
EDIT

I jeszcze jedno... na zdjęciu, które znalazłem, to wieża wygląda na całkiem już wiekową... Możliwe jest także, że ona po prostu nie czyta płyt cdr, a te, które udało ci się odtworzyć to po prostu bardziej szczęście niż norma.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post