Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2005, 00:33   #30
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rafalkam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66858038 - opłaca się ten kupić? Koleś ma jeszcze kilka monitorów crt IIYAMA - czy któryś byście polecili?
Też się temu sprzedawcy przyglądałem swego czasu i nawet odwiedziłem sklep. Wygląda to tak:

- monitory są na ogół w zastępczych opakowaniach;
- żółto-brudne obudowy wskazują, że może i one leżakowały, ale w jakiejś kopalni węgla, czy siarki;
- wyświetlają całkiem, całkiem...
- rok produkcji od 2000 do 2002 na ogół;
- serwis 1 rok u IIyamy rzeczywiście.

Nawet może bym wziął, ale nie za te pieniądze. W końcu zdecydowałem się na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66373041 - i jak za taką cenę jestem zadowolony. Przynajmniej obudowa wygląda tak, jakby przed chwilą wyszła z fabryki, a pali ładnie w 1280x1024/100Hz. A jak go szlag trafi, to nie będzie szkoda pieniędzy.

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 14.10.2005 o godz. 00:35
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post