Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.10.2005, 23:34   #1577
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez melag
Robisz "krecią" robotę, tylko dlaczego ?, pokazujesz "lewe" skany, czy to Ci przynosi satysfakcję. Prosiłem o skan bez overspeed ale Ty swoje, de facto nie fyszedł tak źle, wcześniej pokazywałeś jakąś "kaszane" czy aby napewno nagraną na BenQ
Powiem szczerze że zaczynam tracić cierpliwość do takich wypowiedzi.Równie dobrze mogę to powiedzieć o tych dobrych skanach pokazywanych przez piewców benq.Na marginesie to zastanawiam się czy co niektórzy nie pracują czasem w jakimś marketingu znajomego producenta.
Weźmy np jakiś idiotyczny upór przy pliku testowym nero.Pytam DLACZEGO ??
Ja niechce mieć 50,100,czy 200 płyt z plikiem testowym nero tylko z filmami,danymi ,grami.I właśnie TO SKANUJE.
Qscan to osobna działka.Przetestowałem kilka płyt i okazało się że bajki opowiada.Ale nie.... Bo rózne napedy i nie prędkośc 8 tylko 4.DLACZEGO ?? Moim zdaniem przy x4 skanowanie jest dokładniejsze.Ktoś z entuzjastów zobaczył że skan na necu jest x5 i zaraz oskarżenie-różne prędkości.Nec NIE MA x4 tylko x5.Jest to najbardziej zbliżony i adekwatny wynik.Tak,oczywiście,inne ecc.Liteon 8/1,nec bodzjze 8/7 a benq 8/8.Ale PI jest ZAWSZE 8.
Następna "entuzjastyczna" bzdura.Skanować TyLKO na benq .DLACZEGO ?? Jeśli ktoś mnie kłamie to próbuje dopytać o prawde kogoś innego.A biorąc pod uwage oszusta jakim jest cały qscan to z jakiej racji mam wierzyć benq i jego wynikom ?? Dlatego jedną płyte skanowałem na 3 napędach i jak widzieliście benq wypadł raczej "średnio"
I kto tu robi krecią robote ?? Człowiek który potrafi wykryć wady napędu ,czy entuzjaści , którzy z klapkami na oczach skierowanych na benq piszą same superlatywy ??
Nie zapominaj Kolego że to forum czyta naprawde mnóstwo osób i kierują się bardzo często przy zakupie naszymi opiniami wypowiadanymi za pośrednictwem cdrinfo. A prawda jest taka ze miałem kilka napędów i jeszcze ŻADEN nie przysporzył mi tyli kłopotów.A to zwiesił system,a to nie czytał wogóle płytek,a to nie chciał współpracować z adapterem ide-usb.O dvd-rw to już nie wspomne.I niby to ma być ten super rewelacyjny napęd z zaawansowanymi technologiami ?? Oby następny bios był lepszy czego tobie i innym użytkownikom nabitym w benq życze.