Cytat:
Napisany przez melag
Robisz "krecią" robotę, tylko dlaczego ?, pokazujesz "lewe" skany, czy to Ci przynosi satysfakcję. Prosiłem o skan bez overspeed ale Ty swoje, de facto nie fyszedł tak źle, wcześniej pokazywałeś jakąś "kaszane" czy aby napewno nagraną na BenQ 
|
Powiem szczerze że zaczynam tracić cierpliwość do takich wypowiedzi.Równie dobrze mogę to powiedzieć o tych dobrych skanach pokazywanych przez piewców benq.Na marginesie to zastanawiam się czy co niektórzy nie pracują czasem w jakimś marketingu znajomego producenta.
Weźmy np jakiś idiotyczny upór przy pliku testowym nero.Pytam DLACZEGO ??
Ja niechce mieć 50,100,czy 200 płyt z plikiem testowym nero tylko z filmami,danymi ,grami.I właśnie TO SKANUJE.
Qscan to osobna działka.Przetestowałem kilka płyt i okazało się że bajki opowiada.Ale nie.... Bo rózne napedy i nie prędkośc 8 tylko 4.DLACZEGO ?? Moim zdaniem przy x4 skanowanie jest dokładniejsze.Ktoś z entuzjastów zobaczył że skan na necu jest x5 i zaraz oskarżenie-różne prędkości.Nec NIE MA x4 tylko x5.Jest to najbardziej zbliżony i adekwatny wynik.Tak,oczywiście,inne ecc.Liteon 8/1,nec bodzjze 8/7 a benq 8/8.Ale PI jest ZAWSZE 8.
Następna "entuzjastyczna" bzdura.Skanować TyLKO na benq .DLACZEGO ?? Jeśli ktoś mnie kłamie to próbuje dopytać o prawde kogoś innego.A biorąc pod uwage oszusta jakim jest cały qscan to z jakiej racji mam wierzyć benq i jego wynikom ?? Dlatego jedną płyte skanowałem na 3 napędach i jak widzieliście benq wypadł raczej "średnio"
I kto tu robi krecią robote ?? Człowiek który potrafi wykryć wady napędu ,czy entuzjaści , którzy z klapkami na oczach skierowanych na benq piszą same superlatywy ??
Nie zapominaj Kolego że to forum czyta naprawde mnóstwo osób i kierują się bardzo często przy zakupie naszymi opiniami wypowiadanymi za pośrednictwem cdrinfo. A prawda jest taka ze miałem kilka napędów i jeszcze ŻADEN nie przysporzył mi tyli kłopotów.A to zwiesił system,a to nie czytał wogóle płytek,a to nie chciał współpracować z adapterem ide-usb.O dvd-rw to już nie wspomne.I niby to ma być ten super rewelacyjny napęd z zaawansowanymi technologiami ?? Oby następny bios był lepszy czego tobie i innym użytkownikom nabitym w benq życze.