ja mam ps2 i nie mam swapa ani modchipa !!! a gram na kopiach prosty sposób ale wymaga zdjecie obudowy zewnecznej i budowy napendu czyli jak ktos ma gwarancje to nici ale jesli ktos nie ma i zna sie mniej wiecej jak rozkrecić i nie zepsuć

hhe sprawa jest prosta coś podobnie jak kolega pisał o psx tylko tu troche inaczej (to nie psx) wiec mamy konsole zdejmujemy górna klape ta z napendu co jest na 4 sróbkach tak jak bysmy chcieli sie dostać do lasera wiecie oco chodzi sposób jest taki umnie

włanczam konsole wchodze do memory wkładam demo płytke orginał oczywiscie (w tej chwili konsola rospoznaje plyte) wychodze z memory menu i widzimy opcje karta memory no i płyta wykładamy płytke orginalna czyli podnosimy górna pokrywe napendu ta czarna na czterech srubkach ! wyciagamy bez problemu i wkładamy kopie kładziemy pokrywe (najlepiej coś polozycz zeby pod wpływem obrotów płyta nam nie odleciała

no i tera ustawiamy na ikone płyty ta w menu ! krzyzyk no i konsola ładuje nam kopie

to taka podmina jak swap najlepiej mnieć ten haczyk tols to co sie dostaje do swapa !! wtedy nie trzeba wchodzic w konsole

Pozdrawiam mam nadzieje ze coś pomogłem to moj sposób na granie a karzdy sposób ma swój sens
X-BOX RIP