Cytat:
Napisany przez Daniel290
.........Jeśli ktoś mnie kłamie to próbuje dopytać o prawde kogoś innego.A biorąc pod uwage oszusta jakim jest cały qscan to z jakiej racji mam wierzyć benq i jego wynikom ?? Dlatego jedną płyte skanowałem na 3 napędach i jak widzieliście benq wypadł raczej "średnio"
I kto tu robi krecią robote ?? Człowiek który potrafi wykryć wady napędu ,czy entuzjaści , którzy z klapkami na oczach skierowanych na benq piszą same superlatywy ??
Nie zapominaj Kolego że to forum czyta naprawde mnóstwo osób i kierują się bardzo często przy zakupie naszymi opiniami wypowiadanymi za pośrednictwem cdrinfo. A prawda jest taka ze miałem kilka napędów i jeszcze ŻADEN nie przysporzył mi tyli kłopotów.A to zwiesił system,a to nie czytał wogóle płytek,a to nie chciał współpracować z adapterem ide-usb.O dvd-rw to już nie wspomne.I niby to ma być ten super rewelacyjny napęd z zaawansowanymi technologiami ?? Oby następny bios był lepszy czego tobie i innym użytkownikom nabitym w benq życze.
|
Własnie kolega @Daniel... chyba się zagalopował. Kto tu kogo kłamie?!!! Bądź oszczędniejszy w słowach. Nie chcesz to nie czytaj a jesli masz odmienne zdanie to wypowiedz się i cześć. Wprowadzasz tu nerwówke, brakuje jeszcze noży. Podziel sie swoimi uwagami ale daj mieć zdanie innym, sam dość sceptycznie podchodzę do Qscana ale go używam i w powiedzmy 90% się sprawdza mój wybór jaki ukierunkowuje ten programik. Sam nie pracuję w marketingu żadnej firmy produkującej sprzęt (mnie osobiście uwłaczają głupie stwierdzenia bo poniekąd uczestnicząc w tym temacie jestem jego moderatorem) a jednak Benek 1640 jest w moim mniemaniu najlepszym napędem jaki miałem. Proponują umiarkowanie w zapędach i dalszą dyskusję na POZIOMIE (dotyczy to równiez kolegi @melag - jeden z postów był delikatnie mówiąc nieładny - mimo iż pogladami zdecydowanie jest mi bliższy).
PS @Daniel nie zastanawiałeś się że na tysiące sprzedanych egzemplarzy moze trafić sie jakiś felerny. I jeszcze jedno mój benek nagrywa praktycznie "kiepskie" płyty, tdk i verbków nie używam ze wzgledu na cenę (z wyjątkiem wartościowych dla mnie danych) a jednak Omegi, Mediastore, Extreme (z wyjątkami) otrzymują noty w programie nero CD-DVD Speed na poziomie 88-96% co nie jest złym wynikiem.