Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2005, 21:28   #1179
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
CO?! stealth dobry film?! smiechu warte, w zyciu takiego gniota nie widzialem, brrr, az mnie ciarki przechodza..
nom, a house of wax nie byl zly
pozdro

dobry film akcji - gdzie polozylem nacis na to ze film ma szybk toczaca sie akcjie i efekty, pozatym nic nie oferuje- nie napisałem ze jest ciekawe bo raczej nie jest, dobrze toczaca sie w sensie nie ma jakichs dziwnych zabiegow majacacych na celu zupełnie co inneg niz wywołuja. W tym filmie najbardziej doceniam efekty.....

nie widziałes gniota obejrzyj Day.of.the.Dead.2.-.Contagium.2005, Land.Of.The.Dead.(DVDSCR-KVCD) -={BluX}=- (TUS Release)

to porozmawiamy.

co do house of the wax - nie wiem czemu ale ogladajac ten film czułem sie jakbym ogladal baaaardz krtka historyjke, nie bylo zadnych watkow pobcznych wszystko liniowe - taka koncepcja, nie bede narzekał

ale szybciej poogladam efekty w stealth niz 2 raz house

to jest moje zdanie i go nie zmienie. Co prawda w stealth tez nie ma zbyt wielu odstepstw od liniowej akcji....

zreszta c bede sie rozpisywał, każdy niech obejrzy i sam oceni

P.S.
mysle ze moja opinie tez jakos zmienia fakt szczeglnego zaintereswania lotnictwem szczegolnie maszyny mysliwsko-szturmowe

Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.10.2005 o godz. 21:30
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post