Dyskusja: Dysk Samsunga!?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2005, 22:01   #13
Tlizzy
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.01.2005
Tlizzy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Hmmm.... każdy swoje chwali, ja również dorzucę swoje trzy grosze. Pierwszy Samsung 2.1 Gb z 1997 roku działa do dziś przy backupach i jaki awaryjna dyskietka (głośny ale niezawodny.. do czasu... napewno), później 8.4 Gb Seagate...po roku padł, drugi taki sam nie padł bo pchnąłem do ludzi, trzeci Seagate 40 GB 5400 w gumie działa do dziś i takich mam z 4 a do ludzi poszło przezemnie ze dwadzieścia parę i odpukać po 3-4 latach cisza, u wszystkich działają. Od 2003 roku na próbę 120Gb samsung ata 2mb, działa, później 160 Gb/8mb ata działa jako system, dwa sata 120Gb/8mb chodzą od 1,5 roku jak burza...więc nie mam uprzedzeń do tej czy tamtej marki poza jedną i nie dam się przekonać bo mi dane miłe, WD nigdy więcej!!! bo same problemy od 2 lat miałem jak sie klient na takiego caviarka uparł, systemy padają przywrócić sie nie daje partycje się pi....lą, i pare innych rzeczy.... na szczęście w zapasie były stare 40 seagate 2mb /5400.....to tyle ..niechce mi sie już pisać..bo i tak zaraz ktoś napisze że g.. sie znam.........a ja i tak swoje wiem. )
Tlizzy jest offline   Odpowiedz cytując ten post