Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2005, 22:19   #1652
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
Wbrew pozorom kolega jest nad wyraz bezczelny.
A co Ty do ch....y myślisz że mamy dar jasnowidzenia, szklaną kule o niespotykanych właściwościach. Czytanie i uczestniczenie w forum do niczego nie zobowiązuje (tym bardziej do zakupów sprzętu) to nie jest płatny serwis od którego wymaga się diagnozy (a tak na marginesie zadzwoń do jakiegokolwiek serwisu Neca, BenQ czy Litka i załatw pomoc on-line - wyśmieja Cię i każą przysłać napęd).
Reasumując Twoje zachowanie to zwyczajne chamstwo.
No proszę jak wychodzi szydło z worka Kultura i wychowanie
O dar jasnowidzenia to absolutnie nikogo z was entuzjastów raczej nie posądzam gdybyscie go mieli to nie byłoby własnie takich zdań typu -polecaliście teraz pomórzcie. Juz kilka razy prosiłem o obiektywizm ale wy cały czas swoje.Napisze to jeszcze raz :
Nasze spostrzeżenia czyta bardzo wiele osób i chcesz czy nie właśnie one maja duży wpływ na zakup sprzętu.Dlatego zanim napiszesz że sprzęt jest najlepszy na świecie sprawdź go możliwie jak najdokładniej.Po to jest właśnie forum.Żeby dyskutować o zaletach i WADACH napędów.Z tego powodu że przez 90 stron czytałem o samych zaletach i oglądałem bardzo dobre wykresy bardzo dobrych płyt zabrałem sie za jego wady.I ma ich sporo.Co wcale nie dykwalfikuje tej nagrywarki.Tez o tym pisałem ale kolega czyta wybiórczo widac.
A już prywatnie.Jeśli chcesz sobie powyzywać kogoś od chama i poużywac niecenzuralnych słówek to są jeszcze chaty np.- może tam spróbujesz ??