Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.10.2005, 22:58   #1657
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
Napisałem do Ciebie adresowany post kilka # wcześniej, ale widzę że jesteś raczej mocno og..... daruję sobie to stwierdzenie. Zauważ jaki stosujesz rodzaj perswazji, przemawiając na tym formu (widzę że w odróżnieniu ode mnie jesteś specjalistą od czatów i zawracania kijem wody), który obraża innych to zgromadzonych. Pisz o wadach bo masz do tego prawo ale nie przeginaj bo kultura to Ci słomą z butów wychodzi.
Pozdrawiam i temat z mojej strony uważam zamknięty.
PS Jeśli tak zawsze rozmawiasz z ludźmi to nie dziwię sie że miejscem Twoich wywodów jest czat
Och przepraszam.Pewnie mówisz o tym:
Cytat:
Napisany przez czechoj
Własnie kolega @Daniel... chyba się zagalopował. Kto tu kogo kłamie?!!! Bądź oszczędniejszy w słowach. Nie chcesz to nie czytaj a jesli masz odmienne zdanie to wypowiedz się i cześć. Wprowadzasz tu nerwówke, brakuje jeszcze noży. Podziel sie swoimi uwagami ale daj mieć zdanie innym, sam dość sceptycznie podchodzę do Qscana ale go używam i w powiedzmy 90% się sprawdza mój wybór jaki ukierunkowuje ten programik. Sam nie pracuję w marketingu żadnej firmy produkującej sprzęt (mnie osobiście uwłaczają głupie stwierdzenia bo poniekąd uczestnicząc w tym temacie jestem jego moderatorem) a jednak Benek 1640 jest w moim mniemaniu najlepszym napędem jaki miałem. Proponują umiarkowanie w zapędach i dalszą dyskusję na POZIOMIE (dotyczy to równiez kolegi @melag - jeden z postów był delikatnie mówiąc nieładny - mimo iż pogladami zdecydowanie jest mi bliższy).
PS @Daniel nie zastanawiałeś się że na tysiące sprzedanych egzemplarzy moze trafić sie jakiś felerny. I jeszcze jedno mój benek nagrywa praktycznie "kiepskie" płyty, tdk i verbków nie używam ze wzgledu na cenę (z wyjątkiem wartościowych dla mnie danych) a jednak Omegi, Mediastore, Extreme (z wyjątkami) otrzymują noty w programie nero CD-DVD Speed na poziomie 88-96% co nie jest złym wynikiem.
Poniewaz pisaliśmy w jednym czasie niestety mi umknał.Pewnie tez przeczytałes post tóż pod Twoim ?? Obiektywizm Kolego to cecha jakiej Ci brakuje.Piszesz tam o jakiś nożach.Jak narazie nikt poza Toba sie nie obuża i noży nie wyciąga.Wszyscy raczej DYSKUTUJĄ.
Tak ,biore pod uwage ze jakiś jeden naped ma feler.Dlatego mam dwa benq 1640.I testuje je na różnych konfiguracjach sprzętowych.I co komp to inny problem.A może Ty weżmiesz też pod uwage że początkowe modele benka były poprostu lepsze.Jakś super seria ,która Się Tobie trafiła ?? Temat uważasz za zamknięty ?? A kto Ty jesteś żeby o tym decydować ?? I kto tu jest beszczelny ??
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
Sluchajcie. Bo przymierzam sie do tej nagrywarki. Polecacie ja czy nie??
Jeżeli będziesz uzywał dvd-rw zapisanych w biosie,jeżeli nie chcesz podpinać tegoż napędu do adaptera ide-usb,jeżeli masz "chwilke" czasu żeby dobrac do niego odpowiednie płyty, lub masz cierpliwość i nadzieje że producent w następnym biosie w/w wady poprawi to tak.