|
Witam ...
Pozwolę sobie na mały OT.
@Daniel290 - udało mi się przebrnąć przez cały wątek Benq1640 mimo iż zajęło to dużo czasu. Z całą odpowiedzialnością przyznaję Ci rację. Mam ten model palnika i miewam zjazdy o jakich piszesz, jednak tak samo występują i genialnie wypalone płytki. Standard, do którego niektórzy nie dojdą nigdy. Ale raził mnie wręcz brak jakiegokolwiek obiektywizmu w zamieszczanych w większości screenach zawierajacych cukiereczki i wychwalanie, nie zawierające grama obiektywizmu, dlatego Twoje opinie na początku były tak najbardziej wg mnie na miejscu! Mimo iż oczywistym jest ze prawda lezy po środku - rownowaga powinna być zachowana wszędzie.
Do tej pory uczyłem się i mam zamiar nadal to robić z tego forum. Przekonany jestem iż kwestia rozwiązywania problemów z nagrywarkami będzie tu najlepiej załatwiona, oczywiście można zamienić dziedziny i iść do rodziców [jak tu niektórzy sugerują] z żle wypaloną płytką, a na forum cdrinfo.pl pisać o antykoncepcji, ale ja preferuję swoją skromną osobą dotychczasowy ład.
Reasumując mimo iż mam głębokie przekonanie iż pewnie duża większość ludzi tu jest pewnie niepełnoletnia, to z pewnością wiedzą, rozumem, obiektywizmem, rozsądkiem, kulturą etc etc etc ... przewyższają niektórych jakże aroganckich, zdorzkniałych, bezczelnych i jakże wyśmienicie wyedukowanych już od przedszkola "dorosłych".
Jeszcze raz -> Daniel290 <- szacuneczek za opór i trzymanie pionu.
Z chamskim i szczeniackim pozdrowieniem ....
Ja
Ostatnio zmieniany przez patologia : 17.10.2005 o godz. 01:03
|