Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 01:34   #13
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Mi się pomysł podoba, bo doskonale pamiętam, ile czasu szukałem w Polsce figurki Alicji z gry (i kota ). Swego czasu mieli takie specjalne wydanie w Empiku, ale przegapiłem i później już nigdzie nie można było tego znaleźć.

Mam też w pamięci, jak będąc w stanach, pierwszy raz wybrałem się do sklepu z grami.. Bogactwo wszelkiego rodzaju dodatków związanych z grami naprawdę przytłaczało, a mi szczególnie przypadły do gustu wszelkiego rodzaju figurki.

Nie wiem jednak, czy taki pomysł przyjąłby się w Polsce głównie ze względu na.. ceny... Niestety to jest teraz podstawowe kryterium jeśli chodzi o życie w naszym kraju i trudno to przeskoczyć. Większa część społeczeństwa, w tym również graczy, nie ma raczej luźnych pieniędzy na tego typu zachcianki. Oczywiście znajdzie się grupa maniaków, dla których kupno takiego gadżetu będzie sprawą życia i śmierci, ale obawiam się, że nie będą to osoby wystarczająco liczne, żeby taka działalność mogła być opłacalna..

Spróbować zawsze warto, bo a nóż pomysł chwyci. Moim zdaniem jednak nie ma większych szans powodzenia. Przynajmniej.. jeszcze nie teraz...

zgodze sie z toba ale nie do konca bo moim zdanie nawe 70% dzieci, ludzi ktorzy mozna powiedziec ze "sraja" kasa i tak bedzie wolalo to sciagnac niz kupic
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post