Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 02:48   #4
zet64
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.09.2005
zet64 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No cóż, jadę na 1693S i jest mi z tym dobrze, podglądałem trochę inne nagrywarki u kumpli i nie mogę powiedziec że jest głośna, inne dla mnie słychac tak samo. Co do samego wypalania to używam TDK, Verbatim i Sony, trudno mi zatem powiedziec jak nagrywa inne (nagrałem kilka no name'ów i działają normalnie zarówno w kompie jak i stacjonarnym dvd), ale czytając to forum natkniesz się też na informacje od użytkowników Benq 1640 mających kłopoty z tymi nagrywarkami. Ja swojego Liteon'a kupiłem idąc za radą serwisantów w bardzo dużej firmie komputerowej którzy twierdili, że te nagrywarki są bardzo dobre i trzeba miec pecha żeby trafic na kiepski egzemplarz - ale od czego jest gwarancja ? Ponoc ta firma nie wypuszcza całych serii kiepskich egzemplarzy, tylko pojedyncze sztuki. Ale zapewne gorące uczucia w tym forum do Benq nie mogą byc nieuzasadnione, więc pewnie wybierając którąś z tych dwóch nie popełnisz błędu. To nie jest wybór - jaguar czy trabant, im dłużej będziesz myślał, tym trudniejsze zadanie przed tobą.
zet64 jest offline