Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 09:20   #1670
Takaszi
Bywalec

Data rejestracji: 07.10.2005
Takaszi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cool

A co tam i ja napiszę coś o benq. Kupiłem go z polecenia kolegi, właściciela sklepu komputerowego. Kierował się niską ilością reklamacji, najlepszym stosunkiem ceny do jakości, i generowaniem stosunkowo niewielkiej ilości problemów.
Kupiłem i stwierdzam, miał rację.
Benek ma swoje kaprysy, np. wypalam płytę, testuję ją Nero i przy włożeniu następnej płyty widzi poprzednią. Pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie Usera. Nie zauważyłem tych problemów przy wypalaniu kolejnych płyt, tu efekt ***8222;pamięci***8221; nie działa. Przy czytaniu też.
Więc może część problemów generuje Nero a nie zawsze napęd? Nie ma rzeczy doskonałych, bo twórca (człowiek) jest niedoskonały.
Ale nadal uważam, że wybór nie był zły.
Skądinąd wiadomo, że z g.... bata nie ulepisz i dobrze złej płytki nie nagrasz. A wszystkie bajery Producenta jak np. Qscan, czy OverSpeed mogą pomagać w jakimś stopniu, ale ja i tak wybiorę jakość od prędkości.
Wniosek ważne rzeczy na dobrym nośniku, bzdety jak leci. A tak w ogóle to szkoda że nie robimy rankingu jakości płytek dla Benia, wiele by pomógł.
I prośba do uczestników, nie zniżajcie się poziomem języka do poziomu wyborczego. Bo cała wojna to i tak tylko o pietruszkę.
A teraz dla rozładowania nastroju, kawał z brodą.
Co robi informatyk jak mu się auto zepsuje?
Wysiada i wsiada ponownie.
Po takiej operacji w 99% odjeżdża.

Pozdrowienia i dalszego pomyślnego 8 ) .