Dyskusja: jest źle 1653s
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 15:17   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez :-PrzemekP
ja tez mam Litka 1653S no i nagrywa, tak jak kupiłem , nic nie wgrywałem, nic nie kopałem, nawet szmatka go nie przecierałem ... rok minął i .... pali dalej ... jedynie co mi nie chce łapnąć to takie ActivJet x4 które dostałem od kolegi, a le jak mi dał ActivJet x8 to juz załapał.
Kilka płyt tez mi zrujnowała ale może będzie ich w sumie z 20/rok.
No ale mam jakąś kwaśna minę gdy czytam na forum wasze komentarze ... i chodzi mi po głowie zmiana sprzętu ... tylko najgorsze pytanie ... NA JAKI ??
no tak ....tylko stacjonarka nie chce czytać tych płyt

a pytania jaką nagrywarkę się nie zadaje

to temat tabu

można pytać tylko w jednym wątku http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=56850

inaczej odpowiedź brzmi SAMSUNG

ed hunter jest offline