Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 17:19   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air
A konkurencja?? W Polsce jest już parę firm proponujących tego typu wyroby, a rynek naprawdę nie jest na tyle duży, aby potrzebna była kolejna taka firma.
Te firmy działają raczej na innej zasadzie, co widać chociażby po tym, że.. ich nie widać.. Bo tak, jak napisałem, z przykładowym kupieniem figurki z Alicji, znanej przecież na całym świecie gry, miałem ogromne problemy i ostatecznie było to niewykonalne. Nawet jeśli takie firmy gdzieś są, a trudno mi byłoby je wskazać, to nie potrafią w wystarczającym stopniu dotrzeć do odbiorców.. Trzeba dogadać się z Empikiem, Media Marktem, ewetnualnie z pomniejszymi sklepami i wprowadzić tego typu rzeczy do kupienia od ręki. A nie zamawiania gdzieś, u kogoś nie wiedząc tak naprawdę, jak to własciwie wygląda..

W ten sposób zorganizowana działalność być może rzeczywiście miałaby szansę się przebić. Ale to nie będzie proste..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post