Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2005, 21:50   #7
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
wciaz jestem za rozwiazaniem "ladowalnym"... i mnie nie przekonacie - widzialem akcje na wlasne oczy - kumpel u mnie na dzialce, padla mu taka AA w creative muvo tx'ie, a sklep najblizej 3km.. ciagle padalo i dojsc nie mozna bylo.. to se posluchal .
pozdro
1. Muvo is bad
2. "padła" oznacza "bateria"? Kto używa baterii - drogie i małopojemne. To można używać awaryjnie.
3. Nie miał więcej? Kupujesz 4 aku super/hiper/naj (np. Sanyo 2500mAh) i na jednej słuchasz ponad 50 godzin w przypadku nowoczesnego flasha, wymieniasz i ładujesz. A z wbudowanym jesteś uziemiony. IMO to spora wada playerków z HDD, że nie mają standardowych aku.